skip to Main Content

Vind je aanmelden bij een energieleverancier ook zo’n vervelende klus?

Wil je ook graag ontzorgd worden bij de aanmelding bij een energieleverancier? Bij het aanmelden bij een energieleverancier komt voor grote bedrijven vaak heel wat meer kijken dan een eenvoudig formulier invullen en versturen. Met onze jarenlange kennis en ervaring in veel sectoren en bij energieleveranciers kunnen we je bij energiezaken ontzorgen op het gebied van:

Administratief beheer

Denk bij administratief beheer bijvoorbeeld het wijzigen van je voorschot factuur, het terugvorderen van energiebelasting, ondersteuning bij bedrijfsovername, de administratieve verhuizing regelen, het doorgeven van meterstanden, het wijzigen van KvK-gegevens en al het andere papierwerk dat komt kijken bij alles dat met energie te maken heeft.

Foutieve energierekeningen

Als lid van onze coöperatie controleren wij je voorschotnota’s en jaarrekeningen. De Nederlandse Mededingingsautoriteit is er namelijk achter gekomen dat in wel 10 procent van de energienota’s fouten zitten. Kleine foutjes kunnen grote financiële gevolgen hebben en wij helpen dit te voorkomen.

Contractbeheer

Denk bij contractbeheer aan passende contracten voor je bedrijf aanbieden, vooral als je verbruik veranderd, of het tijdig opzeggen van oude contracten. Ook gaan we voor je na of er boeteclausules zijn en dat gecontacteerde vermogens wel juist zijn.

Zakelijk beheer

Via zakelijk beheer ontzorgen we je door na te gaan of jouw energiebelasting wel aansluit bij jouw werkelijke verbruik. Als dit niet het geval is lossen we dit ook voor jou op bij de belastingdienst. Daarnaast kijken we bijvoorbeeld of er vrijstellingen en sommaties mogelijk zijn.

Wij ontzorgen je als je op zoek bent naar een nieuwe energieleverancier