skip to Main Content

Grootzakelijke markt

Cooperatieondernemers.nl is de specialist op het gebied van grootzakelijke energie. Alle kennis en kwaliteit is aanwezig om de constant bewegende energiemarkt op een goede manier te lezen. Deze website zal jou helpen om contant te beste energiedeal te maken voor jouw bedrijf. Maar hoe gaat cooperatieondernemers.nl te werk?

Wat kan cooperatieondernemers.nl bieden?

Aangezien de energiemarkt de hele dag in beweging is, is het belangrijk om een goede partner te vinden die contact voor jou op zoek is naar de beste deal. Dit kun je natuurlijk ook zelf proberen maar een specialist zal dit altijd beter kunnen. Zo kun jij je volledig focussen op de ‘’core business’’ van jouw bedrijf. Door gebruik te maken van de capaciteit en de omvang van meerdere kleine bedrijven versterkt cooperatieondermers.nl de onderhandelingspositie voor individuele afnemers van energie. Door de koppen bij elkaar te steken kan er een betere prijs worden afgedwongen.

Hoe zorgt cooperatieondernemers.nl voor een goede prijs?

Cooperatieondernemers.nl gaat heel makkelijk te werkt. Wij zorgen ervoor dat de afname van energie zo groot mogelijk is. Dit doen wij door de verschillende energiebehoeftes van kleinere ondernemers bij elkaar op een hoop te gooien. Zodra wij een groot genoeg pakket hebben dan kunnen wij die bod naar een energieveiling brengen. Deze veiling is er om de verschillende energiemaatschappijen tegen elkaar te laten bieden. De energieleverancier met de laagste prijs zal dit bod winnen. Dit zorgt er dus voor dat de energiekosten van jouw bedrijf zo laag mogelijk worden gehouden.

Wat zijn de voordelen van grootzakelijke energie?

Grootzakelijke energie heeft één heel groot voordeel; de prijs. Grootzakelijke energie is normaal gesproken alleen toegankelijk voor de grootgebruikers in de markt. Daarom bieden slechts enkele energieleveranciers grootzakelijke energie aan voor een voordeligere prijs dan hun normale tarief. Dit lijkt natuurlijk oneerlijk. Vooral als je je bedenkt dat je pas als een grootzakelijke energieverbruiker wordt gezien zodra je 3 keer 80 ampère (dat is boven de 100.000 kWh) verbruikt. Voor gas ziet men jouw bedrijf als grootgebruiker zodra je meer gebruikt dan 40 kubieke meter per uur. Dit zijn natuurlijke vrij grote hoeveelheden. Het is begrijpelijk dat jouw bedrijf dit niet alleen consumeert. Collectieve energieinkoop kan daarom helpen om toch van de voordelen te mogen genieten die normaal alleen maar voor het oprapen liggen voor de grote multinationals.

Conclusie

Het collectief inkopen van energie kan jouw bedrijf helpen om fors te besparen op de energiekosten. Jouw bedrijf kan op deze manier namelijk een prijs krijgen die normaal gesproken alleen grootzakelijke klanten krijgen. Deze manier van inkoop van energie zorgt voor eerlijkere concurrentie en lagere kosten voor het Midden- en Kleinbedrijf.

Wij ontzorgen u ook graag van energiecontracten